За София: преместване на дома

Преместване на дома за и от София и страната, услуга достигаща до Вас, чрез www. HoraiBusove.com ℠

Нека Ви подадем ръка и преминем през целия процес. Това не е лека задача и Ви трябва подготовка.  Добра първа стъпка е или да ни се обадите и да обсъдим всичко, или да прегледате „чеклиста“ на основната ни страница преместване от тук
преместване-на-дома-цени

Цени на услуга
"преместване на дома"

Какъв екип ще е нужен за Вашите нужди? Колко буса ще трябват? Това и отговорите на други въпроси, може да получите, след безплатен оглед и оферта.  А по- долу може да видите примерно ценообразуване: 

2 ч. , 2 работника

Камион с падащ борд

90лева
Екипировка
Обурудване
Засраховки и Лицензи
Buy

2 часа, 3 души

Камион с падащ борд

120лева
Всичко от пакет №1
1 брой камион
3ма екипирани хамали
Buy

2 часа, 4 души

Камион с падащ борд

150лева
Екипировка
Обурудване
Засраховки и Лицензи
Buy

Коректна фирма, с плащания

след свършена работа!

Какво местим в рамките на пренасяне на дома?

Имате извън габаритни или пък други специфични мебели/ друго? Няма с какво да ни стреснете 🙂 Виждали сме всичко!

Пиана и рояли

Най- големите дивани

Любимото Ви кресло

Маси, столове

Кухня и бяла техника

Баня, перални, сушилни

Черна техника, телевизори, PC

Инструменти/ гаражи

Машини/работилници

Гардероби, дрехи

Всичко от децата

Вашия домашен любимец 🙂

избери хораибусове.цом

Хора, работили с нас

Някои мили думи, от наши клиенти

Живеех в стара къща в Лозенец. Трябваше да изнесем всичко, преди строителна дейност- нова кооперация. Имахме гараж, пълен с какво ли не. Таван. Покъщнина, събирана над 30 години. Обадих се на Даниел Пантов- шефа на "Хора и бусове" и момчетата подредиха и изнесоха всичко. Изключително много работа, свършена бързо и безупречно!

Христомир Чепишев

" Собственик съм на 7 апартамента. След толкова много наематели, ремонти и мениджмънт на отдаването под наем, Даниел Пантов и Хора и Бусове са моя скрит коз!

Георги Манолов

Аз съм родом от Враца. Намерих си добра работа в София по обява и се наложи да се преместя. Толкова много багаж, беше пренесен бързо и с най- ниска цена на километър от Хора и Бусове.

Гергана Йовчева

Въпроси по преместването на Вашия дом? Вижте отговорите от тук!

 1. Как да се подготвя? От къде да започна?

Това може би е най- трудното при едно преместване – да го планираме. Както споменахме в началото на тази страница, най- добре е да прегледате „чеклист за преместване“ или просто получете безплатни съвети и консултации от наш служител, чрез телефонно обаждане.

2. Така и не мога да се ореантирам за цените?

Възползвайте се от БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД и ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА . Ако Ви дадем окончателна оферта и готов „пакет“, както много фирми правят, то ние рискуваме да Ви подадем необмислена цена, надхвърляща реалната работа. Нашата цел не е да изкараме еднократно пари от Вас, а да Ви спечелим като дългосрочен и доволен клиент, а защо не и да получим ревю/препоръка след поръчката 🙂 Борим се за всеки клиент, с прецизност, качество и дългогодишен опит.

3. Ами ако сте заети и не вдигате?

Връщаме телефонни обаждания в рамките на работния ден, ако не вдигаме. Имаме и две други партньорски фирми, с които си разпределяме поръчките. Това са услугите на“

– Преместване на дома от ХАМАЛКО (хамали Стойков);

– Преместване на дома от „Хамали Милчев“.

Работят на същите цени като нас и в началото бяхме 1 обща фирма, която се разрастна в нови 3. Общия ни набор от над 40 работника, ни прави едно от най- големите сдружения за хамалски и транспортни услуги за София.

4. Какво правим с децата?

Спокойно. Помислили сме за всичко и имаме опит с премествания на семейства с малки и не толкова малки деца. Имаме опит в това да изготвяме ясен план и за Вашите деца и да работим нон- стоп с умисъл както за тяхното здраве, както и за последващата хигиена след работата ни.

Услугата ни „преместване на дома“ е подходяща за деца, не оставяме опасности и работим по последните европейски тенденции.

5. А с домашните любимци?

Веднъж пренасяхме огромна кучешка колиба, тежаща над 150 килограма. А Вие какво сте ни приготвили? Ще се погрижим както за аксесоарите, така и за Вашия домашен любимец. Рибки. Кучета. Котки. Всичко ще е съхранено и пренесено внимателно.

Е … за рибките, моля да се погрижите и да ги преместите в аквариум за транспорт, а не в огромния Ви домашен такъв. Но … такива подробности ще обсъдите при планирането на преместването с нас.

6. Какво е работното Ви време и коя е фирмата зад сайта?

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ФИРМА „ХАМАЛИ МИЛЧЕВ ЕООД“, ЕКИП НА ДАНИЕЛ ПАНТОВ – HoraIBusove.com

пон. – петък : 09-17 часа
събота: 10.00- 15.00
неделя: работим по извънредни поръчки и има голям шанс да не вдигнем!

7. Добре … почти всичко ми е ясно. Но все пак имам още въпроси.

Вероятно. Във въпросите, не сме описали темата с кашони, опаковачни материали (включваме безплатно фолиране във всяка наша услуга, но не и кашони за Вашите лични вещи/дрехи/ канцелария). Можем да Ви помогнем да планирате цялото преместване. Да Ви насочим от къде да купите опаковачни материали. Можем да обсъдим и подготвим всичко „по конец“. Всичко започва с разговор с нашия ръководител – Даниел Пантов или негов заместник/ колега. Не се колебайте да поговорим, няма да Ви изгубим времето. Ценим своето време, а и от там и Вашето. С нас всичко е дисциплинирано и гладко. Ние сме млади момчета, съчетани с опитни кадри и всичко е по последен стандарт като оборудване и бусове. 

Оставаме на разположение за всички други въпроси, извън тази рубрика. Хрумват Ви още? Изпратете ни ги на имейла, посочен в контактите и ние ще Ви ги отговорим!

Да разговаряме