Фирма за преместване

Професионална услуга от  www. HoraiBusove.com ℠

Ние сме фирма за преместване на багаж и мебели. Извършваме и цялостно преместване на дома и офиса. Работим на конкурентни цени, с гаранции за сигурност.

ВНИМАНИЕ! Страница с плезно, но и обемисто съдържание. Ползвайте съдържанието- навигация и намерете лесно това, което Ви интересува.

преместване софия

Преместване на дома, офиса,
мебели и багаж за София

Предлагаме преместване на дома, офиса, мебели и багаж в и извън София. Фирмата ни ни ще изпрати нужния брой хамали, с желаното количство бусове и ще свършим работа. В тази секция, може да намерите навигационно меню, което ще Ви придвижи до конкретния вид преместване, от който се нуждаете.

Лицензирана фирма и хамали с 5+ години опит.

хамали пантов

Съдържание на тази страница

Намерете търсената информация по- лесно, чрез тези вътрешни линкове.

Преместване. Цени и надеждност:

Видове премествания:

преместване цени

Цени за преместване

Преместване, на най- ниски цени. Хората ни работят на ставка 15лв/час. Прибавяме 25лв/ час за всеки камион. Ето и най- честите случаи:

2 часа, 2 души

Камион с падащ борд

90лева
Екипировка
Обурудване
Засраховки и Лицензи
Buy

2 часа, 3 души

Камион с падащ борд

120лева
Всичко от пакет №1
1 брой камион
3ма екипирани хамали
Buy

2 часа, 4 души

Камион с падащ борд

150лева
Екипировка
Обурудване
Засраховки и Лицензи
Buy

Осигурете си спокойствие ...

Ние ще се погрижим за всичко

Преместване. Хамали, заслужаващи доверие.

Имате колебания на кои хамали да се доверите за Вашето преместване? Ето, кое ни отличава от другите.

Евтино и качествено

Безплатно фолиране

Плащане в края

Пазим вещите Ви

Eнергични младежи

Преминали обучение

Съветваме Ви за всичко

Toчни уговорки

Огледи на място

Ясни оферти

Законни и изрядни

С нас е лесно

Собствени камиони

Качествено оборудване

Нужната екипировка

Абонаменти за фирми

избери хораибусове.цом

Избери HoraiBusove.com ℠

Вижте какво казват хората, които ни се довериха.

"Два пъти ми се е налагало да използвам хамалски услуги. В първия случай фирмата, която дойде се чудеше как да измъкне повече пари от мен и да свърши по-бавно работа.Втория път използвах Хамали Павлов и професионализма е на много високо ниво.Момчетата дойдоха и си свършиха работата безупречно"

Евгения Красимирова

"Препоръчвам Хамали Павлов!Момчетата са страшно изпълнителни и отговорни.Изключително лесно се работи с тях."

Стоян Маринов

"Много време се чудех как да си пренеса багажа и в крайна сметка открих фирмата на Павлов и останах изключително очарован.Бързо и евтино.Мисля че са топ в Хамалските услуги в София!"

Юсеин Ахмедов

"Евтина и изключително качествена услуга предлагат Хамали Павлов.Не съм вярвала ,че този огромен проблем за мен със смяната на квартира има толкова лесно,евтино решение в София."

Христина Делчева
Услуга преместване на дома. Вижте, като я посетите или вижте на кратко по- долу.

Преместване на дома.
Съвети и чеклист.

преместване на дома съвети

Изчитайки всичко в тази секция,
Вие си гарантирате преместване
с минимум стресови ситуации и главоболие.

хамали пантов

1. Не се залавяйте сами. Обадете се на фирма.

Доста хора се залавят с преместването на дома сами. Това е грешка, защото:

✓ Рискувате да счупите/ повредите нещо
✓ Нямате екипировка и нужното оборудване
✓ Ще изгубите време. А времето е пари.
✓ Разчитате на леката си кола/ коли
✓ Пресянето ще Ви затрудни

Тези и други фактори, правят най- разумно решението да се обадите на фирма, предлагаща хамалски услуги на Високо ниво.


Намирате толкова много фирми. Как да изберете?

Проучете цените и фирмите

Най- разумната цена е 15лв. / час за хора и 25лв. /час за бусове. При голямо разминаване е или излишно скъпо, или непрофесионално и рисково.

Собствен транспорт?

Много фирми работят без собствени бусове. Като имат поръчка и наемат такива. Това води до оскъпяване и забавяне.

Хамали- студенти

Не наемайте хора от малцинствени групи за по- евтино. Най- добре изберете фирма от хамали- студенти. Енергични и надеждни.

Съвети и помощ

Качествените фирми Ви съветват и не се пестят. Останалите- просто пращат служители, които "претупват" работата.

Оглед на място

Фирми, даващи Ви оферта без оглед на място, не са точни в преценката си и просто искат едни пари. Не работете с такъв тип, който претупва заявк.

Авторитет и препоръки

Доста често хората избират препоръчана фирма от приятел. Ако ще използвате този принцип, то проучете дали наистина е авторитетна фирма.

2. Подгответе всичко под точен ред.

Преди да дойдат хората от фирмата, която сте избрали, ще трябва да се подготвите. В тази точка, ще Ви дадем точен и ясен „to-do“ лист, който ако спазите, ще подготвите дома си за преместване с минимум усилия и хаос.

хамали пантов

Чеклист за прибиране на всичко:

✓  Пригответе си материали- Кашони, опаковачна хартия за чупливи вещи, торбички и етикети .

✓  Слагайте етикети- Записвайте си къде какво има, защото доста често след преместване на дома, при липса на етикети, пада голямо търсене и ровене. Спестете си това, надписвайки Вашите неща.

✓  Започнете от дребните неща- добра идея е да ползвате кутии от обувки и опаковъчна хартия, за да приберете чаши и всички чупливи дреболии. Сортирайте ги под някакъв ред и използвайте торбички. Не правете хаос, в който ще се наложи да ровите в последствие.

✓ Продължете с дрехи и одеала– използвайте сакове, куфари и еднократни големи чанти, за да съхраните и предпазите нещата от плат. Те са добро място и да съхраните някои от чупливите неща, защото са меки.

✓  Време е за техниката- приберете и обезопасете всичката своя налична техника. Подредете я така, че да е далеч от пътеката, по която ще се пренася всичко до буса. Стереопорът тук е много полезно нещо.

✓  Демонтаж на мебелите- за да може всичко да мине през вратите, част от мебелите трябва да се демонтират. Най- често това са големи спални, гардероби и холови гарнитури. Това доста често го вършат и хамалските фирми, но е много по- добре да се доверите на мебелист или друг човек, който знаете, че е наясно с дейността.

✓  Съберете всичко в средата на стаята- подгответе всичко така, че да е достъпно за пренасяне, преди хората от избраната от Вас фирма да дойдат и да се заемат с преместването.

Това е основното, което трябва да направите.  Други полезни съвети, може да намерите в тази статия.

3. Подгответе  новото място.

Когато се осъществява същинското преместване, доста често адреса за разтоварване, не е подготвен за целите. Входовете за затрупани с излишни вещи, или пък друго. Тук ще дадем чеклист за всичко нужно.

хамали пантов

Чеклист за подготовка на новия адрес :

✓ Осигурете достъп до мястото в уречената дата- набавете си ключове. Случвало ни се е да тръгнем да местим домове и да се окаже, че не може да се влезне във втория адрес. Проверете наличността на достъп на първо място.

✓ Помислете за разпределението- след като пристигне всичко, ако искате фирмата да остави нещата по местата им, Вие трябва да сте наясно кое къде ще бъде позиционирано. Леглото? Дивана? Вземете решение за разпределението на Вашето ново жилище, за да не се налага да допренасяте в последствие.

✓ Освободете пътека за пренасяне- за да върви гладко работата, трябва да има удобна пътека за пренасяне. Доста често на адреси виждаме затрупани входове със стари и ненужни неща. Освободете пространството, за да може служителите на фирмата да работят свободно и по- бързо. Все пак Ви таксуват на час.

✓ Изхвърлете ненужното-  доста често Вашия нов дом е стар дом за някой друг. Респективно е пълен с мебели и вещи, които са непотребни и трябва да бъдат изхвърлени. Имаме отделна такава услуга, която може да намерите в сайта ни и ще Ви съдействаме и по този въпрос.

✓ Първо ремонтирайте, след това се преместете- понякога се получава така, че хората прехвърлят всички свои вещи в новото жилище и тогава се залавят с неговия ремонт. Това е грешка. Не затрупвайте удобното за работа празно пространство. Първо ремонтирайте, ако има нужда и тогава пренесете всичките си неща.

Поговори с нас преди преместване

Екипът на HoraiBusove.com ℠ ,
ще се радва да Ви даде допълнителна информация при нужда.

Хора и Бусове лого вериткално PNG

Запазете дата

Не отлагайте до последно.
Обадете се на време!

Преместване на oфиса

Преместване на офиса от и в София до страната и чужбина.

Преместване на офиса. Съвети и напътствия.

Преместване на офиса от и в София. Правим премествания в рамките на страната и чужбина. Извън територията на София, таксуваме допълнително от обявените по- горе цени с 0.70- 1.50 лв/ км , в зависимост от локацията. В тази секция, целим да Ви подготвим за всичко, което Ви предстои и през което трябва да преминете.

хамали пантов

1. Не местете всичко сами. Обадете се на професионалисти.

Много фирми разчитат на собствен транспорт и хора, за да осъществят преместване на своя офис. 

Това е грешно решение:

✓ Риск от повреди и загуби от ДМА
✓ Нужна е техника и екипировка.
✓ Вашата фирма губи време и респективно пари
✓ Ангажирате служителите извън рамките на техните задължения

Оставете своя телефон и ще Ви се обадим до 15 минути

2. Съберете канцеларията и дребните неща.

Съберете всички дребни вещи, канцелария, документи, класьори и всичко останало. Приберете по кашони и надпишете къде какво има, за да Ви е по- лесно в последствие. Не е никак лоша идея на този етап също и да приберете кабелите, камерите, мишките и клавиатурите, както и другата дребна техника и декори. Вази и други чупливи артикули, обезопасете с ‘фолио за чупливи вещи’, което може да намерите в редица магазини и онлайн.

3. Обезопасете бялата и черна техника.

Пазите ли стереопора и кутиите от мониторите? Ще свършат доста добра работа в обезопасяването на Вашите компютри и друга черна техника. Доста офиси имат и кухни и бяла техника. Предлагаме безплатно фолиране за Вашата бяла техника. Моля уведомете ни за по- тежките Ви машини и неща.

4. Подгответе мебелите за пренасяне.

Тъй като тарифите ни са базирани на час, е най- добре да сте освободили всичко от мебелите, за да ги фолираме и пренесем по най- бързия начин. Губим време, ако всичко е затрупано и това се отразява в доъплнителни разходи.
Ако искате да ни олесните максимално, съберете всички мебели в средата на помещенията.

5. Подгответе новата локация.

Ще трябва осигурен достъп и отключена сграда, за да разтоварим всичко. Проверете достъпа до сградата и дали е почистено и готово за пренасяне на мебелите. Не е лошо да сте взели решение кое къде ще стои, за да го сложим на точното му място и да не се налага да допремествате допълнително.

Поговорете с нас преди преместване

Безплатни и много ценни съвети от HoraiBusove.com ℠ ,
ще Ви спечелим веднага, чрез стегнати уговорки и яснота.

Хора и Бусове лого вериткално PNG

Запазете дата

Не отлагайте до последно.
Обадете се на време!

Преместване на мебели

Преместване на мебели от Вашия стар дом/офис до Вашия нов такъв. Или сте си купили мебели и се нуждаете от транспорт? Във всеки един от тези варианти, може да разчитате на нас.

Преместване на мебели.
Всичко, което трябва да знаете.

Преместване на мебели за София. Отделихме преместването на мебели, от преместването на домове, защото при тях има някои особености и специфика, които с заслужава да бъдат упоменати преди поръчка на този вид услуга.

хамали пантов

В какви случаи Ви трябват хамали и бусове?

Има определени мебели, на които преместването е по- добре да бъдат доверени на професионалисти.
Не рискувайте да загубите пари и време, а и да се нараните, при положение, че ние работим на достатъчно ниски цени да си ни позволи всеки средностатистически софиянец.

Преместване на пияно

Преместване на пияно е нелека задача и е хубаво да се доверите на професионалисти, за да няма щети.

Преместване на диван

За преместването на диван има две решения. Или да се демонтира, или ако минава през вратите- хамали.

Преместване на гардероб

От магазина или пък от стария Ви дом, гардеробите доста често имат нужда от демонтаж или не става.

Преместване на спалня

Премстване на спалня. Рамката демонтира ли се? Ако да- това ще олесни преместването.

Транспорт от магазина

Освен от домакинства, мебели се транспортират и от магазини, след покупка. Обадете ни се и ще дойдем, за да натоварим купеното.

Превоз от друг град

Защо да купувате нови мебели, като може да вземете старите от къщата си на село? Нека Ви помогнем и отидем до там.

Какъвто и да е случвая, оставете своя телефон и ще Ви се обадим до 15 минути

Чеклист, преди преди преместване на мебели.

Ако се доверите на нашата фирма, фолираме безплатно. 
Други добри практики при преместването на мебели са:

✓ Фолирайте своите мебели, да не се драскат.

✓ Обезопасяване на стъклени повърхности (маси, плотове)

✓ Демонтаж на големите мебели при възможност

✓ Обезопасяване на ръбовете, чрез допълнително фолио.

Разкажете ни за случая

HoraiBusove.com ℠ е качествена хамалска и транспортна фирма.
Очаквайте да сме точни в уговорките си и коректни в отношенията.

Хора и Бусове лого вериткално PNG

Уговорки тук

Колкото по- рано, толкова по- добре за нас и Вас

Преместване на багаж

Преместване на багаж от Вашето старо жилище, офис или от друг град? Разчитайте на качество и най- ниските цени на пазара. А тук ще намерите всичко, което трябва да знаете.

Преместване на багаж.
Съвети и полезна информация.

преместване на багаж

Преместване на багаж. Една кратка, пояснителна статия от хамали – HoraiBusove.com

хамали пантов

В какви случаи най- често, преместваме багаж за хората?

Преместване и извозване на багаж е услуга, ползвана от хората в случаи, като изброените по- долу:

След пътуване с влак или самолет

Пристигате в София с повече багаж? Ще извозим багажа с бусове, а Вас с лека кола до адрес.

Премествания от друг град

Сменяте града? Можем да Ви нанесем или пък изнесем от София, евтино и с минимум главоболия.

След покупки, от магазин без доставка

Тежки покупки? Ще ги натоварим и извозим до желания от Вас адрес, без главоболия.

Пренасяне на всякакъв тип пратки

Можем да транспортираме всякакъв вид пратки, без следните: токсични вещества. Неща, забранени от закона.

Абонаментни пренасяния

Имате редовно пратки за транспортиран? Нека бъдем Ваш подизпълнител и вършим това.

Друг случай

Имате нужда да се премести Вашия багаж? Трябват Ви хора и бусове? Наемете ни, предлагаме точно това.

Нека уговорим нещата. Просто оставете номер и звъним до 15 минути.

Чеклист при опаковане на багаж.

✓ Фолирайте куфарите си преди пътуване. Или се доверете на нас за това.

✓ Надпишете своя багаж, за да си спестите ровенето в последствие.

✓ Не поставяйте течности. Забранено е по самолети, а и може да се спукат.

✓ Обезопасете остри краища и предмети. Може да наранят други неща в багажа.

✓ Използвайте торбички за дреболиите.

✓ Отделете време и подредете, нахвърляният багаж заема повече място.

Ако спазите тези неща, няма да имате проблеми. За всичко друго, ние сме на разположение!

Хора и Бусове лого вериткално PNG

Резервирай

Поръчки с индивидуална оферта и предварителен ангажимент.

Хора и Бусове лого вериткално за цветен фон PNG

Дайте ни шанс. Няма да Ви предадем.

Или попълнете формата за заявки  …

Да разговаряме